02-11-2021

Top 10 leukste cadeautjes voor kinderen tot 4 jaar

Artikel 4 van 11

2 november 2021

 

Top 10 leukste cadeautjes voor kinderen tot 4 jaar.

 

De feestdagen komen er weer aan. Maar wat moet je je kinderen, kleinkinderen, neefje of nichtje nu geven? Om je een klein beetje te helpen heb ik een top 10 van leuke cadeautje voor je gemaakt in willekeurige volgorde.

 

1. Frigg fopspeentjes.
Dit zijn super leuke kleurrijke speentjes in verschillende vormen. Fantastisch om de outfit van de baby voor de feestdagen, zoals sinterklaas en kerst, helemaal compleet te maken! Zo kun je kiezen uit de classic, in 1 kleur maar ook met verschillende kleuren combinaties, en de Daisy, een speen in de vorm van een bloem. Dit is mijn persoonlijke favoriet. En sinds kort ook verkrijgbaar in glow in the dark! Je hoort het al, veel verschillende mogelijkheden.




Afbeelding met binnen, muur, meubelsAutomatisch gegenereerde beschrijving
2. Haarknipjes

We doen altijd erg ons best om er leuk uit te zien met de feestdagen. Daarbij wordt de pasgeboren baby natuurlijk niet vergeten! Misschien is het wel de eerste keer dat je familie hem of haar ziet. Dan wil je natuurlijk goed voor de dag komen.
Sommige baby’s worden met heel veel haar geboren, hoe leuk is het dan om er een haarknipje in te doen die perfect pas bij de outfit?! En voor baby’s met wat minder haar hebben we fantastische haarbandjes, te verkrijgen met dezelfde kleuren en strikken als op de knipjes. Zo kun je helemaal mixen and matchen met de grote zus!

Alle haaraccessoires vind je hier!



3. Of wat dacht je van een geboortekist?!
We bewaren allemaal spullen van de baby. De eerste kleertjes, schoentjes en knuffeltjes. Zo zonde dat het ergens weggestopt ligt waar je het vergeet en pas weer ziet als je misschien gaat verhuizen of bij een echte grote schoonmaak.
Daarom is deze kist het perfecte cadeau om alles in te bewaren. En zijn dit nu de eerste feestdagen van de baby? Maak wat leuke polaroidfoto’s op die dag en stop je gelijk in de kist. Een fantastisch aandenken voor later!

Bekijk hier alle mogelijkheden voor de geboortekisten.




4. Houten kerstballen met naam
Deze toffe houten kerstballen zijn fantastisch om de boom te versieren. Iedereen een persoonlijke kerstbal die hij of zij zelf in de boom mag hangen.

Hier vind je verschillende ontwerpen



5. Houten speelgoed

Houten speelgoed doet het altijd goed. Welke leeftijd dan ook. Hout gaat super lang mee en is daarom erg duurzaam. Bij ons vind je verschillende artikelen in ontzetten leuke zachte kleuren. 

Je vindt het hier.



6. Broodplankje

Niets is leuker dan samen gezellig eten aan een mooi gedekte tafel. Lekker broodjes en heerlijk beleg. Daar kunnen deze toffe broodplankjes natuurlijk niet bij ontbreken! 

Check ze hier, Zelf een idee? Geen probleem!



7. Qurkies!
Ik hoor je denken. Wat is dat? Dat zal ik je vertellen. Zelf vind ik dit echt fantastisch speelgoed. Want elk kind speelt graag met duplo. Maaaaaar dit is geen duplo zoals de meeste kennen. Deze blokken zijn van kurk gemaakt. Wat natuurlijk heel veel voordelen heeft.

1. Deze maken geen herrie!
2. Ze zijn duurzaam
3. Ze zijn te beschilderen of je kan er op tekenen
4. en heb je wel eens op een duplo blok gestaan?!! Dan weet je dat het een groot voordeel is dat deze geen zeer doen als dat gebeurt. 😊

Klik op deze link



8. Voor de wat oudere kinderen.

Memory van hout. We hebben twee ontwerpen. 1 helemaal zelf in te vullen met de namen van familie. En 1 is heerlijk zoet met snoepjes

Zie hoe de memory eruit ziet? Klik hier



9. Voor de kinderen die net naar school gaan.

Deze houten munten zijn ideaal om getallen te leren. Maar ook om mee te tellen met de bolletjes die erop staan.

Klik hier



10. Of boter, kaas en eieren

Het spelletje Boter, Kaas en Eieren oftewel Tic, Tac, Toe. Ideaal voor onderweg, neemt bijna geen ruimte in en is makkelijk mee te nemen.
In het zakje zitten 10 houten munten. 5 om 5 met verschillende gravering. Het zakje is bedrukt met het kruis om het spel te spelen.

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden

 

 

© 2020 - 2024 Kids & Keuzes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel