Over mij

Ik ben Bianca, 35 en woon met mijn 2 kindjes in Harderwijk.

Jaren geleden heb ik een creatieve MBO opleiding gedaan. Vond het echt super leuk om dit te doen, maar eenmaal afgerond liep het anders en ging ik werken als administratief medewerkster. Hier heb ik veel geleerd maar was uiteindelijk niet waar ik gelukkig werd. Toen een tijdje in de horeca gewerkt en daarna de detailhandel ingegaan. Hier ben ik lang blijven hangen. Vond het erg leuk, kon groeien en had zekerheid. Maar ik kon niet doen wat ik het liefste doe. Creatief zijn, met mn handen werken, dingen bedenken en uitvoeren. Nu helpen al deze dingen mij in het ondernemen.

Sinds ik zelf 2 kindjes heb zie ik zo veel leuke dingen om me heen maar mis ik net DAT dingetje. Wat me aan het denken heeft gezet en wat er voor zorgt dat ik nu zelf ben gaan maken en ondernemen. Ik zoek naar duurzame producten en laat hier mijn creativiteit op los. Ik wil graag dat mijn kinderen spelen met speelgoed waar ze ook iets van leren en probeer dit dus ook voor het speelgoed hier in mijn webshop. Ik wil graag bijdragen aan leuke kinderkamers en cadeautjes met emotionele waarden. 

Mocht u niet direct vinden wat u zoekt. Stuur me gerust een mail of neem contact op via deze chat voor de mogelijkheden.

 

Liefs Bianca 

 

© 2020 - 2024 Kids & Keuzes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel