25-10-2021

Welk cadeau geef je een baby?

Artikel 5 van 11

20 oktober 2021

Wat is een leuk cadeau voor een baby?

Het is onwijs lastig om een passend cadeau te vinden voor een baby die misschien niet zo veel nodig heeft en nog niet zo veel speelt. Om je hier een handje te helpen heb ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

 

Frigg fopspeentjes
Dit zijn super leuke kleurrijke speentjes in verschillende vormen. Fantastisch om de outfit van de baby voor de feestdagen, zoals sinterklaas en kerst, helemaal compleet te maken! Zo kun je kiezen uit de classic, in 1 kleur maar ook met verschillende kleuren combinaties, en de Daisy, een speen in de vorm van een bloem!! Dit is mijn persoonlijke favoriet.

 

Haarknipjes
We doen altijd erg ons best om er leuk uit te zien met de feestdagen. Daarbij wordt de pasgeboren baby natuurlijk niet vergeten! Misschien is het wel de eerste keer dat je familie hem of haar ziet. Dan wil je natuurlijk goed voor de dag komen.
Sommige baby’s worden met heel veel haar geboren, hoe leuk is het dan om er een haarknipje in te doen die perfect pas bij de outfit?! En voor baby’s met wat minder haar hebben we fantastische haarbandjes, te verkrijgen met dezelfde kleuren en strikken als op de knipjes. Zo kun je helemaal mixen and matchen met de grote zus!
Alle haaraccessoires vind je hier!

 


Of wat dacht je van een geboortekist?!
We bewaren allemaal spullen van de baby. De eerste kleertjes, schoentjes en knuffeltjes. Zo zonde dat het ergens weggestopt ligt waar je het vergeet en pas weer ziet als je misschien gaat verhuizen of bij een echte grote schoonmaak.
Daarom is deze kist het perfecte cadeau om alles in te bewaren. En zijn dit nu de eerste feestdagen van de baby? Maak wat leuke polaroidfoto’s op die dag en stop je gelijk in de kist. Een fantastisch aandenken voor later!
Bekijk hier alle mogelijkheden voor de geboortekisten.

 

Houten kerstballen
De kerstboom versieren is in veel gezinnen een echte traditie. Met z'n alle een paar weken voor kerst word zorgvuldig een boom uitgezocht en de kerstballen worden van zolder gehaal. Maar niets is leuker dan een eigen kerstbal voor iedereen. Of het vieren van de eerste kerst van een pasgeboren kindje met deze kerstballen. Deze kerstballen fleuren je kerstboom helemaal op en maakt er echt een speciaals boom van.
Je vind ze hier!


 

© 2020 - 2024 Kids & Keuzes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel