Hand in Hand - Vrouw met kind

Vorige Artikel 2 van 11 Volgende
€ 9,99

Deze afbeelding staat symbool voor vertrouwen en nabijheid. De band tussen moeder en kind of oma en kind. Een mooier cadeau kan je iemand niet geven. 

Keuze uit verschillende afbeeldingen. Tot en met 4 kinderhandjes. Mocht je nu meer kinderen of kleinkinderen hebben, kies dan het A4 bord. Wij zullen 2 volwassenhanden maken en de kinderhanden hierover verdelen. bv. 5 kinderen: 1 afbeelding met volwassenhand met 3 kinderhandjes en daarnaast een volwassenhand met 2 kinderhandjes. (Aan de hand van de ingevulde namen zullen wij deze verdeling maken. zie foto 5)

Tekst balk 1: volwassenhand. Vul hier de tekst in. (Mama, oma of de naam van je lievelings tante) Deze komt bovenaan bij de volwassenhand te staan.
Tekst balk 2: Kinderhand(en). Vul hier de namen in. Deze worden verdeeld over de handjes. 

Maak een keus tussen A5 (klein) of A4 (groot, zie foto 7) bord.

Maak een keus tussen met of zonder houder. (zie foto 6) 

Mocht je vragen hebben, stuur ons gerust een appje 

De afbeelding word in het hout gegraveerd. Dus geen kans op loslaten van folie.
 

Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

 

© 2020 - 2023 Kids & Keuzes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel