Geboortebord in kaartenhouder, met bloem

Artikelnummer: 907
Artikel 6 van 8
€ 17,50 (inclusief btw)

Dit houten geboortebord in kaartenhouder is een perfect kraamcadeau! Een mooi aandenken voor de kersverse ouders. Dit geboortebord wordt gegraveerd doormiddel van laser en is te personaliseren met een naam, datum, gewicht en alle andere belangrijke geboortegegevens! Mooi als decoratie in de babykamer.

Mocht je een andere tekst willen op de kaartenhouder, vul dit dan in bij 'Tekst' aan de rechter kant van de deze pagina.

Mocht je vragen hebben, stuur ons gerust een berichtje 

Materiaal:
Hout

Afmeting:
Plank: A5, 21 x 14,8 cm
Kaartenhouder: 15 x 5,4 x 2,9 cm 

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd. 

Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

 

Meest gestelde vragen:

Hoe lang is de levertijd van dit geboortebord in kaartenhouden?
Deze zal met 2 a 3 dagen verzonden worden. U kunt het bord ongeveer binnen 4 a 5 werkendagen verwachten.

Kan er een ander lettertype gebruikt worden voor dit houten geboortebord?
Mocht je nu een ander lettertype willen is dit geen probleem. Hele dunne lettertypes worden alleen niet erg mooi dus die zou ik afraden. Mocht je nu willen weten of het lettertype wat jij graag zou willen kan, neem gerust contact op via deze chat

 

Kan er ook een andere afbeelding gegraveerd worden op dit geboortebord in kaartenhouder, met bloem?
Geen probleem. Bijna alles is mogelijk. Neem gerust contact op om te kijken hoe jou bord eruit komt te zien met een andere afbeelding. 

 

Kunnen de tijd, gewicht en lengte ook in een andere volgorde worden neergezet? 
Ja hoor, geen probleem. Alle posities kunnen worden veranderd. Anders neergezet of zelf een ander symbool voor in de plaats. Toch opzoek naar iets anders kijk dan ook hier even. 

 

Kan ik ook iets anders laten graveren in plaats van geboorte gegevens?
Ook dit is geen probleem. Heb je zelf een andere idee dan op dit geboortebord in kaartenhouder neem gerust contact op via deze chat. Dan kunnen we onleggen over de mogelijkheden.

 

© 2020 - 2024 Kids & Keuzes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel