25-02-2021

Welke houten borstel is geschikt voor het haar van mijn baby?

Artikel 10 van 11

25 februari 2021

In de baarmoeder beginnen de babyhaartjes al te groeien. De ene baby wordt geboren met een haarbos de andere met een paar sprietjes. Dit eerste haar heet ‘nesthaar’. In de eerste maanden zal je baby deze haartjes geleidelijk verliezen en krijgt hij/zij hier nieuwe haren voor terug.

Hoeveel haar je baby ook heeft, het moet goed verzorgd worden. Gebruik na het wassen van het haar een zachte borstel. Een kam kan nog te hard zijn voor het hoofdje. Met deze zachte borstel kun je het haar in model aaien.

Deze borstels zijn gemaakt van beukenhout en geitenhaar. Het ergonomisch houten handvat is glad en heeft een comfortabele grip. Hoge kwaliteit en duurzaam in gebruik. Geitenhaar is bijzonder zacht en daarom heerlijk om je babybolletje mee te masseren.

Deze zijn met verschillende graveringen te verkrijgen. Super leuk om te geven als persoonlijk en uniek cadeau of natuurlijk voor je eigen kindje! Onder het kopje 'verzorging --> haar -->borstels' kun je de mogelijkheden zien of klik hier. Als je zelf een ander idee hebt, vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

© 2020 - 2024 Kids & Keuzes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel