Broodplank - Best mom ever

Artikelnummer: 2031
Artikel 9 van 11
€ 14,99

Met dit leuke broodplankje 'Best Mom ever' kun je heerlijk samen ontbijten, lunchen of lekkere hapjes serveren. Ook leuk als decoratie

Wilt u een andere tekst op de broodplank? Geen probleem, laat dit achter in het tekst blok. 

Mocht je vragen hebben, stuur ons gerust een appje 

Afmeting: 
21,5 x 12 x 1 cm

Materiaal:
Hout

Klik hier om te zien welke graveringen er o.a. nog meer mogelijk zijn.

Deze broodplank kan niet in de vaatwasser en blijft het langst mooi als deze alleen gebruikt word om te serveren en niet op te snijden. 

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd. 

Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

 

 

Meest gestelde vragen:

Kan er ook een afbeelding op dit broodplankje worden gegraveerd?
Ja hoor, dat is geen probleem. Neem even contact op via deze 
chat om samen te kijken wat er mogelijk is.

 

Kan ik ook een andere tekst laten graveren?
Ook dit is geen probleem. Je kunt aangeven welke tekst je erop zou willen. Ik maak altijd een concept, dit is een bewerkte foto en kan soms iets afwijken wat het origineel. Maar zo kan je zien hoe het eruit komt te zien en eventueel kan er nog van alles aangepast worden.

 

Hoe moet ik dit broodplankje van hout schoonmaken?
Deze kan niet in de vaatwasser. Kort afwassen met water en zeep en dan goed laten drogen. Zocht kan er voor zorgen dat het plankje kromtrekt of er scheuren ontstaan.  

 

Hoelang duurt het voordat dit broodplankje wordt geleverd?
Als het een standaard bestelling is, zoals op de website staat, dan verstuur ik deze meestal de dag na bestelling. Mochten er aanpassingen zijn, andere afbeelding en/of andere tekst dan duurt het vaak wat langer omdat ik een concept moet maken. Deze naar je opstuur en pas na akkoord het broodplankje ga maken. Bijna altijd is het plankje binnen 4 werkdagen binnen.

 

Kan ik dit broodplankje met recept voor mama direct naar iemand anders laten sturen?
Geen probleem. Je kan bij bestellen een ander afleveradres invullen. En mocht je er nu zelf een kleine boodschap bij willen hebben, kan je dit invullen bij opmerkingen. Dan schrijf ik er een handgeschreven briefje bij met jou aangegeven tekst.

 

Heb je deze houten broodplankjes ook in een andere kleur?
Nee, deze zijn er alleen in onbewerkt hout. Ze zijn wel makkelijk te schilderen al zou ik dit alleen aanraden als het plankje als decoratie dient en niet wordt gebruikt om van te eten.

 

Als ik dit plankje bestel als cadeautje wordt deze dan ingepakt?
Ik pak alle bestelling leuk in. Dus ook als ze naar een ander afleveradres gaan als cadeautje zal ik deze leuk inpakken.

© 2020 - 2024 Kids & Keuzes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel