Verzamelboek Geboortekaartje

Artikelnummer: 0605
Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 14,99

Met dit verzamelboek bewaar je al de mooiste knutselwerkjes, kaarten, schoolfoto's of andere papieren makkelijk bij elkaar.

De bundel bevat een voorkant en een achterkant, is al geperforeerd en word gebundeld met een touwtje. 

Om technische redenen kan er helaas geen bestand worden geüpload. Laat daarom je e-mailadres achter dan neem ik zo spoedig mogelijk contact voor het bestand. 

De tekst 'Bewaarboek' en 'Geboortekaartjes' is een voorbeeld. Vul in het tekstvlak je eigen tekst in. Deze tekst word letterlijk overgenomen.  

Mocht je vragen hebben, stuur ons gerust een appje 

Afmeting:
A4 formaat, 29,7 x 21,0 cm
A5 formaat, 21 x 14,8 cm

 

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd. 

Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

 

Meest gestelde vragen:

Kan mijn geboortekaartje ook op dit verzamelboek?
Waarschijnlijk is dit geen probleem. Bijna alle afbeeldingen zijn mogelijk. Foto’s kunnen helaas niet en afbeeldingen met onduidelijke lijnen worden niet echt mooi. Er is altijd wel iets wat ik kan overnemen van het geboortekaartje. Dit zal dan dus gaan om kleine details die ik kan verwerken.
Ik maak sowieso een concept en pas na akkoord van jou zal ik deze daadwerkelijk maken. Zo kan je dus altijd aangeven of het naar je zin is of dat je graag wat aangepast zou willen.

 

Wanneer krijg ik mijn bestelling geleverd?
Als het gaat om een verzamelboek met de afbeelding van een geboortekaartje (of andere afbeelding naar keuze) zal dit iets langer duren. Dit is omdat ik na bestelling contact op neem voor een bestand of foto van het geboortekaartje. Pas na ontvangst van deze ga ik aan de slag met een concept. Omdat er heen en weer gemaild moet worden voordat ik het origineel ga maken kan het zijn dat het wat langer duurt voor dat ik deze kan verzenden. Over het algemeen zal ik deze verzenden met 3 a 4 dagen.

 

Welk formaat moet ik kiezen als ik er geboortekaartjes in wil bewaren?
Ik zou voor het A5-formaat gaan. De meeste kaarten zijn niet groter dan A5-formaat. Dit zal het mooiste staan. A4-formaat is vaak te groot.

 

Kan ik ook kiezen voor een andere afbeelding?
Ja hoor geen probleem. Het hoeft niet perse van een geboortekaartje te zijn. Mocht je een verzamelboek willen hebben voor de knutselwerkjes van je kind en daarom het logo van bijvoorbeeld de school op de voorkant, dit is mogelijk. Neem voor de zekerheid even op via deze chat om te overleggen.

© 2020 - 2023 Kids & Keuzes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel