Ik word grote zus

Artikelnummer: 0204
Artikel 3 van 3
€ 14,99

Je bent zwanger! Gefeliciteerd. Wat een leuke en bijzondere tijd. En de grote zus zal vast heel trots zijn. Zij zal niets leuker vinden om mee te mogen doen in de zwangerschapsaankondiging doormiddel van dit leuke 'ik word grote zus' bord.

Mocht je vragen hebben, stuur ons gerust een appje 

Afmeting :
Diameter 20 cm

Materiaal:
Hout

 

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd. 

Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

 

Meest gestelde vragen:

Kan er een ander lettertype gebruikt worden voor deze zwangerschapsaankondiging?
Ja hoor, dit is geen probleem. Hele dunne lettertypes worden alleen niet erg mooi dus die zou ik afraden. Mocht je nu willen weten of het lettertype wat jij graag zou willen kan, neem gerust contact op via deze 
chat

 

Kan ik dit 'ik word grote zus' bord ook ophangen?
Er word niet standaard iets mee geleverd waardoor je dit kan ophangen. Ik kan er eventueel 2 gaatjes in boren en een touwtje door heen doen. Maar dit moet dan even in overleg worden afgesproken.
Je hebt ook bij de bouwmarkt stickers met een klein haakje eraan. Deze kan je achterop plakken en aan een spijkertje hangen. 

 

Is dit bord er ook in 'ik word grote broer'?
Ja die is er. Klik hier

© 2020 - 2024 Kids & Keuzes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel