Houten geboortebord met gegevens - Plane

Artikelnummer: 904
Artikel 6 van 10
€ 19,99

Gefeliciteerd met de geboorte van je baby/neefje/nichtje/nieuwste vriendje of vriendinnetje!
Dit houten geboortebord met gegevens - Plane is een uniek kraamcadeau! Het houten bord een mooi aandenken voor de kersverse ouders. Dit geboortebord wordt gegraveerd doormiddel van laser en is te personaliseren met een naam, datum, gewicht en alle andere belangrijke geboortegegevens! Mooi als decoratie in de babykamer.

Je kan kiezen of je dit bord met of zonder kaartenhouder wilt. Eventueel kan er een tekst op de houder worden gegraveerd. Geef dit aan in de daavoor bestemde tekstbalk. 

Vul alle gegevens in en ik maak deze voor je. 

Mocht je vragen hebben, stuur ons gerust een appje 

 

Materiaal:
Hout

Afmeting:
A4, 30 x 21 cm

 

Denk je nu 'hé, die borstel van ik leuk' klik dan hier voor de borstel en voor de rammelaar klik hier. 

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd. 

Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

 

Meest gestelde vragen:

Wat word er geleverd als ik dit houten geboortebord met gegevens - Plane bestel?
Alleen het houten bord met gravering word geleverd. De borstel en de rammelaar zitten niet standaard bij deze bestelling.

 

Hoe lang is de levertijd van dit geboortebord?
Binnen 2 a 3 werkdagen zal dit bord door mij worden verstuurd. De verwachting is dan ook dat deze met 4 a 5 dagen bij jou word afgeleverd. 

 

Kan er een ander lettertype gebruikt worden voor dit houten geboortebord met gegevens?
Ja hoor, geen probleem. Hele dunne lettertypes worden alleen niet erg mooi dus die zou ik afraden. Zoals je ziet word er gebruikt gemaakt van verschillende lettertypes op dit geboortebord. Geef duidelijk aan wat je zou willen. Je mag natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen voor overleg via deze chat

 

Kunnen de tijd, gewicht en lengte ook in een andere volgorde worden neergezet? 
Ja hoor, geen probleem. Alle posities kunnen worden veranderd. Anders neergezet of zelf een ander symbool voor in de plaats. Ook kan er een andere afbeelding worden gegraveerd, een voorbeeld  geboortebord - Regenboog die vind je hier.

 

Kan ik dit geboortebord ook ophangen?
Er wordt niet standaard iets mee geleverd waardoor je dit kan ophangen. Ik kan er eventueel 2 gaatjes in boren en een touwtje door heen doen. Maar dit moet dan even in overleg worden afgesproken.
Je hebt ook bij de bouwmarkt stickers met een klein haakje eraan. Deze kan je achterop plakken en aan een spijkertje hangen. 

© 2020 - 2024 Kids & Keuzes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel